Letná štruktúra Rádia Slovensko

Letná štruktúra Rádia Slovensko

Počas letných prázdnin Rádio Slovensko mení svoju vysielaciu štruktúru. Ponúkame poslucháčom letné novinky:

Milujem Tatry - Hrajte od 1. júla do 27. augusta o výlety s horským vodcom na jeden z vysokotatranských vrcholov. Počúvajte naše piatkové vysielanie!

S Rádiom Slovensko po Slovensku - nová hra o navigáciu do auta od pondelka 11. júla do piatka 4. augusta v pracovných dňoch od pondelka do štvrtka.

Druhý život Jánošíka - Čo by sa stalo, keby najslávnejšia postava slovenských zbojníckych dejín náhle ožila v dnešnej dobe? Ako by sa Juraj Jánošík vyrovnal s nástrahami techniky, byrokracie, internetu? Letné nedele v Rádiu Slovensko o 17:13 hod. budú patriť zábavnému seriálu Pavla Hubináka a Bronislavy Balaškovej.

do 2. septembra od pondelka do piatka o 10.37 hod. prinesieme aktuálne predpovede počasia na 5 dní z dovolenkových destinácií Grécko, Španielsko, Chorvátsko, Taliansko a Bulharsko.

Najdôležitejšie zmeny sa týkajú týchto relácií:

Z prvej ruky - reláciu budeme vysielať nepravidelne. Odvysielame špeciálne vydania, týkajúce sa predsedníctva Slovenska v Rade EÚ v dňoch: 1., 7., 8., 11., 12., 13., 14., 15., 18., 19. a 25. júla a 23. augusta. Termíny sa v závislosti od aktuálnej situácie môžu meniť.

Nevysielame relácie Sobotné dialógy, Nie som barbar s Barbarou.

Reprízujeme relácie Cestovateľské kino, Vec verejnú, Glosár, Bola raz jedna povesť, Pálenicu Borisa Filana, Dvojbodky (premiéra bude 21. augusta).

Naše dvojice moderátorov vás budú sprevádzať v Dobrom ráne od pondelka do piatka, v čase dovoleniek však jedného zastúpi ten druhý moderátor :-)

Sledujte informácie na našom webe a na Facebooku. Príjemné leto želá Rádio Slovensko.

Ilust. foto: shinhee74

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame