Naši a svetoví: Alexandra Kasperová, hoteliérka

Naši a svetoví: Alexandra Kasperová, hoteliérka

V roku 2016 patril medzi 10 TOP zámockých hotelov sveta a to bol otvorený len päť rokov.  A odvtedy  rok, čo rok prichádza jedno  prestížne  ocenenie za druhým. Národné, európske, či svetové. Zaujímavé na tom je to, že  ho vedie Slovenka Alexandra Kasperová .  Bývalá novinárka, žne úspechy v hotelovom biznise v Českej republike. Aká bola cesta majiteľky historického skvostu v nehostinnom prostredí českej Vysočiny z jednoizbového bytu v Petržalke, až do paláca? Porozprávala Ľubici Hargašovej. 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Veľa  našincov žne úspechy u susedov v Českej republike v rôznych oblastiach. Ale, že je na čele najobľúbenejšieho luxusnejšieho  hotela  v krajine  Slovenka, to sa  veľmi prijemne počúva. Keď sa to Alexandra Kasperová dozvedela, najskôr z internetu a potom aj oficiálne, myslela si, že sa jej sníva. Veď oni nerobia nič navyše, len to čo sa má a patrí. Aj o tom sa rozhovorila pri stretnutí s Ľubicou Hargašovou.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Podarí sa to. Lebo jedna z dcér  Alexandry Kasperovej vyštudovala v zahraničí ekonómiu a druhá hotelový manažment, vrátili sa, aby to čo získali vo svete, využili doma vo firme, ktorú rozbehli ich rodičia. Tak to má byť.

Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: Chateau Herálec

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame