Naši a svetoví: Viliam Sivek

Naši a svetoví: Viliam Sivek

Je držiteľom asi všetkých titulov, ktoré sa v Českej republike udeľujú úspešným ľuďom - Manažér roka, Hotelier roka, Podnikateľ roka, osobnosť Cestovného ruchu, Gentleman PRO -  titul, ktorý sa udeľuje mužom za ich celoživotný postoj a dielo. Podnikateľ Viliam Sivek. Pochádza zo Slovenska. Ľubica Hargašová sa zámerne s nim stretla v jednom malom príjemnom hoteli na okraji Prahy. 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po nežnej revolúcii vsadil Viliam Sivek, úspešný podnikateľ v Českej republike  na cestovný ruch. A urobil dobre. Dnes patrí medzi najväčších odborníkov v tejto oblasti.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Chýr o úspechu  našinca vo svete vždy poteší. Viliam Sivek, odišiel zo Slovenska k západným susedom, lebo musel. Život v detstve sa s nim nemaznal, ale dnes patrí medzi českú podnikateľku špičku . A vlani mu ku trinástim cenám pribudlo aj štátne vyznamenanie. Aj o tom porozprával Ľubici Hargašovej.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Podnikateľ Viliam Sivek je naozaj mimoriadne nápaditý, pracovitý a cieľavedomý človek. To  a životné skúsenosti mu priniesli úspech. A ešte niečo - je to veľký džentlmen.

Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame