Súťaž: S horskými nosičmi na legendárne chaty

Súťaž: S horskými nosičmi na legendárne chaty

Vyhrajte ubytovanie na víkend pre dve osoby v horskej chate a zistite, čo to znamená zásobovať chatu tradičným spôsobom.
Horskí nosiči u nás sú ojedinelým zjavom, nikde inde vo svete sa takto horské chaty nezásobujú. Spoznajte v reportáži jedinečnosť tohto povolania.
Vyberte sa s nami a s nosičmi na horské chaty; zistite, koľko kilogramov sa dá vyniesť na ľudskom chrbte a aký nezvyčajný náklad to môže byť. Dozviete sa tiež viac o súčasnosti a histórii legendárnych horských chát.
Okrem toho si vypočujete súťažnú otázku, na ktorú môžete odpovedať e-mailom na adresu hory@rtvs.sk , alebo SMS správou v tvare „hory (medzera) vaša odpoveď“ na číslo 77 73 .
Ak odpoviete správne, budete v hre o ubytovanie na víkend pre dve osoby v horskej chate. Počúvajte reportáž a súťažte v Rádiovíkende v Rádiu Slovensko každú sobotu v júli a v auguste.

Štartujeme v sobotu 7. júla , otázka zaznie v úvodnej časti Rádiovíkendu, ktorý sa začína o 9:05. Správnu odpoveď a meno víťaza sa dozviete v tej istej relácii krátko pred jej koncom, teda pred 10:00.

Štatút súťaže (PDF, 95kB)

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame