Prvá lyžovačka s Rádiom Slovensko

Prvá lyžovačka s Rádiom Slovensko

Hrajte a lyžujte na ľadovci už od novembra s Rádiom Slovensko!


Počúvajte nás pozorne, odpovedajte správne a vyhrajte s Rádiom Slovensko jeden zo šiestich exkluzívnych pobytov v niektorom z lyžiarskych stredísk v rakúskych Alpách.

Hráme od 20. novembra do 8. decembra, vždy pondelok a piatok.

Začíname už v pondelok 20. novembra! V rannom vysielaní pred deviatou hodinou náš moderátor uvedie vedomostnú otázku, pripomenieme vám ju po 9. a 10. hodine a vy sa môžete zapojiť do našej hry o prvú tohtoročnú lyžovačku s Rádiom Slovensko!

Ak ste dovŕšili vek 18 rokov, pošlite správnu odpoveď na vedomostnú otázku na e-mailovú adresu prvalyzovacka@rtvs.sk. V texte uveďte správnu odpoveď, meno, priezvisko, adresu a telefónne číslo, prípadne pošlite sms správu na číslo 7773 v tvare prvalyzovacka medzera správna odpoveď a kontaktné údaje (meno, priezvisko, adresu a telefónne číslo). Svoje odpovede môžete posielať od vyhlásenia vedomostnej otázky do 12.00 hod.

Možný výherca bude vybraný náhodným výberom a kontaktovaný telefonicky. Ak nám zopakuje správnu odpoveď, vyhráva. Meno výhercu sa dozviete po 13. hodine v Rádiu Slovensko.

Súťažná otázka:

HRA "PRVÁ LYŽOVAČKA S RÁDIOM SLOVENSKO" JE UKONČENÁ

Svoje odpovede môžete posielať od vyhlásenia vedomostnej otázky do 12:00.

Hráme o 4-dňový pobyt pre dve osoby v rakúskuych Alpách lyžiarske stredisko Stubai.







Foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame