V nocľahárni s ľuďmi bez domova

V nocľahárni s ľuďmi bez domova

Kde trávia ľudia bez domova noci? V hlavnom meste napríklad v nízkoprahovej nocľahárni organizácie De Paul Slovensko na okraji mestskej časti Ružinov. Pomoc pre tých, ktorí nemajú kde skloniť hlavu je potrebná hlavne v zime. Presvedčil sa o tom aj Martin Kalužák, ktorý strávil noc v spomínanej nocľahárni. 

V nocľahárni s ľuďmi bez domova - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj dnes strávime noc spolu s ľuďmi bez domova v nízkoprahovej Nocľahárni svätého Vincenta de Paul v Bratislave. Zariadenie je rozdelené na dve časti - s Martinom Kalužákom prejdeme postupne obidve.

V nocľahárni s ľuďmi bez domova -2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako večerajú ľudia bez domova? Opäť sme v nízkoprahovej nocľahárni svätého Vincenta de Paul v Bratislave a Martin Kalužák oslovil aj dobrovoľníkov, ktorí pomáhajú pri zabezpečení bežnej prevádzky tohto zariadenia.

V nocľahárni s ľuďmi bez domova - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj dnes ideme do nízkoprahovej Nocľahárne svätého Vincenta de Paul v hlavnom meste, kde žije najviac ľudí bez domova. Martin Kalužák sa tentoraz zameral na ich životné osudy a plány do budúcnosti. 

V nocľahárni s ľuďmi bez domova - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Noc v nízkoprahovej nocľahárni svätého Vincenta de Paul v Bratislave sa skončila. Ľudia bez domova sa zobúdzajú do ďalšieho dňa v ktorom musia riešiť svoje existenčné problémy. Aké sú ich rána? Nahrával Martin Kalužák.

V nocľahárni s ľuďmi bez domova - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autor: Martin Kalužák; Foto: DEPAUL

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame