Lyžiarske stredisko

Lyžiarske stredisko

Tentoraz vás pozývame na dobrú lyžovačku. Keď nie naozaj, tak aspoň takto virtuálne. Ideme do Vysokých Tatier. Do jedného zo zimných stredísk pozýva Lukáš Mano. 

Lyžiarske stredisko 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sme v tatranskom lyžiarskom stredisku, včera sme monitorovali, čo všetko treba urobiť ešte pred príchodom prvých lyžiarov, dnes už ideme na svahy. Lukáš Mano sa lyžiarov v údolí opýtal, aká bola prvá ranná jazda.

Lyžiarske stredisko 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Blíži sa obed a o takomto čase sa aj svahy trochu vyprázdnia, lyžiari sa sťahujú do reštaurácií, aby nazbierali nové sily. Ako Lukášovi Manovi povedala Jana Blahútová - manažérka gastroprevádzky, čas obeda najlepšie vystihuje slovo chaos.

Lyžiarske stredisko 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Popoludňajšia lyžovačka má svoje špecifiká. Mení sa sneh, na mnohých miestach sa vytvárajú jeho nánosy - dobre známe bubny a ľudia môžu byť viac unavení, takže treba byť v strehu. Lukáš Mano sa pozrel na to, čo všetko sa v tomto čase v lyžiarskom stredisku deje.

Lyžiarske stredisko 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zimné športy získavajú medzi širokou verejnosťou čoraz väčšiu obľubu. Za ich popularitou môžeme hľadať aj také hviezdy ako Veronika Velez-Zuzulová či úžasná Petra Vlhová. Budú mať svojich nasledovníkov? Aj to sa pýtal v závere nášho príbehu Lukáš Mano.

Lyžiarske stredisko 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Lukáš Mano; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame