Ako sme sa zoznámili

Ako sme sa zoznámili

Pred nami je láskyplný týždeň, teda, ak si ho taký urobíme. Aj keď neoslavujete Valentína, možno vás zaujme príbeh o tom, ako sa zoznamujeme. Aké to bolo kedysi, ako je to dnes? Čo videl on a čo cítila ona? Vyšlo im to, alebo nie? Príbeh o vzťahoch pripravila Marianna Kovácsová: 

Ako sme sa zoznámili 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako sme sa zoznámili. Včera sme načali túto tému teoreticky. Hovorili sme o tom, ako to bolo kedysi a ako dnes, no a teraz prichádza na rad prax. Dva páry, dva príbehy a jedno, možno osudové, zoznámenie. Pokračuje Marianna Kovácsová:

Ako sme sa zoznámili 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj zoznamovanie sa podlieha diktátu doby. Tá je rýchla, dynamická. A tak sú v kurze aj takéto možnosti. Slovo má Marianna Kovácsová.

Ako sme sa zoznámili 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Naozaj stačí niekomu 5 minút na to, aby vedel, či sa chce s niekým opäť stretnúť, alebo dokonca - stráviť s ním celý život? Alebo inak -  existuje láska na prvý pohľad? Téma pre Mariannu Kovácsovú:

Ako sme sa zoznámili 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už sme si povedali ako sa spoznávame, kde sa spoznávame, aj ako vzniká láska. No napriek veľkým slovám a citom - láska často aj odchádza. Ako teda spolu vydržať, keď si zložíme ružové okuliare? Pokračuje Marianna Kovácsová:

Ako sme sa zoznámili 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Marianna Kovácsová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame