Bola raz jedna povesť - 148. časť

Bola raz jedna povesť - 148. časť

Ako sa z veľkého šťastia naozajstným zázrakom nestalo veľké nešťastie.

Minulú nedeľu sme v seriáli „Bola raz jedna povesť“ navštívili kúpeľné mestečko. Ale nie preto, aby sme sa vo vode s charakteristickým zápachom kúpali. Za dnešným príbehom sa vyberieme do iného kúpeľného mesta. Nie však za vodou, ale na hrad. Kým dáme slovo naším povesťovým hercom, vráťme sa ešte na chvíľu na miesto našej predchádzajúcej, „barmanskej“, povesti.

Bola raz jedna povesť - 148. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Romantický zámok, kúpele, zoologická záhrada. Podľa týchto indícií sa zdá, že odpovedať na súťažnú otázku pre vás nebude ťažké. Na vaše správne odpovede počkáme do štvrtka 4. mája na emailovej adrese: povesti@rtvs.sk.

Súťažíte o knihu Ladislava Švihrana „Kto nám vládol“. Za správnu odpoveď z minulého týždňa – teda Dudince a cisárovná Sisi – ju pošleme Simonke Burčíkovej do Košíc. Blahoželáme.

Program „Bola raz jedna povesť“ pripravili: Ľuboš Machaj, Rozália Vlasková a zvukový majster Peter Hájek. Účinkovali: Alfréd Swan, Laco Kerata, Martin Kaprálik, a Zuzana Jurigová-Kapráliková. Všetky odvysielané povesti nájdete na webe rtvs medzi reláciami Rádia Slovensko. A reprízy programu vysiela aj naše internetové rádio pre deti – Rádio Junior.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame