Bola raz jedna povesť - prázdniny s reprízami

Bola raz jedna povesť - prázdniny s reprízami

  V lete čakáme na vaše príhody z povesťami opradených miest Slovenska.

Počas letných prázdnin budú tak trochu prázdninovať aj naše nedeľné povesti. Stále však budete mať čo počúvať a veríme, že z vašej strany bude aj čo písať. Viac sa dozviete z programu „Bola raz jedna povesť".

BRJP 1 letna repriza Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Prvá prázdninová repríza programu „Bola raz jedna povesť“ bola o Márii Terézii a jej neplánovanej návšteve v obci Kolárovice. Súťažnú otázku pre vás nemáme, ale čakáme na vaše zážitky z rôznych miest, ktoré sú známe zo slovenských povestí. Celé leto nám môžete písať, čo ste zažili, na našu známu adresu: povesti@rtvs.sk. Po prázdninách vyžrebujeme niekoľko výhercov pekných kníh.

Dnes však ešte vyhlásime víťaza minulotýždňovej súťaže. Za správnu odpoveď „Vrátna dolina“ pošleme veselú dvoj-knihu Renáty Matúškovej a Jiřího Holuba do Pezinka. Blahoželáme Katarínke a Jožkovi Šmigovcom.

Program „Bola raz jedna povesť“ pripravili: Ľuboš Machaj, Rozália Vlasková a zvukový majster Peter Hájek. Účinkovali: Zuzana Jurigová-Kapráliková, Michaela Medvecová Kapráliková, Alfréd Swan, Laco Kerata a Martin Kaprálik.


Rozália Vlasková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame