Bola raz jedna povesť - 8. letná repríza (Dreveník)

Bola raz jedna povesť - 8. letná repríza (Dreveník)

Pred siedmimi dňami sme sa v programe „Bola raz jedna povesť“ túlali po tatranských končiaroch prenasledovaní strašidelným príbehom o nešťastnej matke a jednom nebezpečnom prízraku. Viac sa dozviete už o chvíľu. A potom si spoločne vypočujeme oveľa veselšiu povesť.

Bola raz jedna povest 8. prazdninova repriza 2018 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Miesto z nášho príbehu môžete navštíviť aj vy, ak uhádnete, kde sa odohral. Mám pre vás zopár pomôcok: Kamene, ktoré mali na kopci zostať po obrovi a vzniklo z nich skalné mesto, poslúžili aj pri stavbe neďalekého Spišského hradu. Spolu s ním je táto národná prírodná rezervácia zaradená medzi lokality svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Rezervácia je zároveň naším najväčším travertínovým územím. Na vaše správne odpovede počkáme na emailovej adrese: povesti@rtvs.sk. Žrebovanie výhercov sa uskutoční na konci letných prázdnin.
V repríze 116. časti programu „Bola raz jedna povesť“ ste počuli: Martina Kaprálika, Alfréda Swana, Zuzanu Jurigovú-Kaprálikovú a Laca Keratu. Reláciu pripravili Rozália Vlasková, Ľuboš Machaj a zvukový majster Peter Hájek.


Rozália Vlasková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame