Bola raz jedna povesť - 200. časť (Komárno, Jánošíkova kolkáreň, Čertova skala, Dudince)

Bola raz jedna povesť - 200. časť (Komárno, Jánošíkova kolkáreň, Čertova skala, Dudince)

Po dvoch mesiacoch prázdnin s reprízami programu „Bola raz jedna povesť“ vás konečne pozývame na premiéru nášho seriálu. A nie hocijakú, ale veľmi špeciálnu, až slávnostnú...

Bola raz jedna povest 200 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tak ako? Spoznali ste aspoň dve miesta z dnešných povesťových príbehov? Prvá povesť bola o veľkej protitureckej pevnosti na sútoku Váhu a Dunaja na južnom Slovensku, druhá o mieste, na ktorom hral Jánošík s pánmi kolky, tretia povesť bola o skalnom hríbe na strednom Slovensku a štvrtá o kúpeľoch v maličkom meste, ktoré vraj vznikli vďaka vodnej víle a Rimanom. Správne odpovede posielajte do štvrtka 6. septembra na emailovú adresu: povesti@rtvs.sk. Jeden z vás získa zbierku povestí od Beatrice Čulmanovej.

A teraz nastáva ďalšia slávnostná chvíľa – žrebovanie prázdninových výhercov darčekových poukážok do siete kníhkupectiev Panta Rhei. Knihami podľa vlastného výberu potešíme: Juraja Platka z Prešova, Máriu Galiovskú z Trenčianskej Teplej, Darinku Gregorovú z Martina, Ivanu Jašíkovú zo Stupavy, Samka Búlika z Banskej Bystrice a Lýdiu Šimorovú z Bratislavy.

200. časť seriálu „Bola raz jedna povesť“ pripravili Ľuboš Machaj, Rozália Vlasková a zvukový majster Peter Hájek. V hlasoch hlavných hrdinov ste určite spoznali Zuzanu Jurigovú-Kaprálikovú, Alfréda Swana, Martina Kaprálika a Laca Keratu.


Rozália Vlasková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame