Bola raz jedna povesť – 5. časť

Bola raz jedna povesť – 5. časť

Povesti o hradoch, zámkoch, kostoloch, drakoch, bojovníkoch, panovníkoch aj baníkoch pre tvoje uši pripravuje Ľuboš Machaj a Rozália Vlasková.

Opäť je tu program „Bola raz jedna povesť...“ a s ním odhalenie hádanky z minulého týždňa, vyhlásenie výhercu, no najmä máme pre vás nachystaný nový napínavý príbeh. Ale pekne postupne. Spomeňme si najskôr, čo sa tu udialo pred týždňom:

Bola raz jedna povesť – 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Práve doznela piata časť zo seriálu „Bola raz jedna povesť...“.  Príbeh hradnej studne zdramatizoval a režíroval Ľuboš Machaj, redakčne pripravila Rozália Vlasková, zvuk zmajstroval Peter Hájek. Účinkovali: Zuzana Kapráliková, Alfréd Swan a Martin Kaprálik. Budúcim pátračom ešte zopakujem súťažné otázky: Na ktorom hrade sa odohrala dnešná povesť? Ako sa volala turecká zajatkyňa a jej záchranca? A ako sa volá dnešná rozprávačka – teda studňa? Správne odpovede posielajte do štvrtka budúceho týždňa na emailovú adresu povesti@rtvs.sk. Jedného zo správnych riešiteľov odmeníme peknou knihou. Informácia, na ktorú mnohí z vás netrpezlivo čakajú, znie: víťazom minulého týždňa sa stáva Základná a materská škola v Kalinove. Blahoželáme.

Rozália Vlasková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame