67 krajín na bicykli

67 krajín na bicykli

Šesťdesiatšesťtisícpäťsto kilometrov po šesťdesiatich siedmich krajinách sveta za tri roky štyri mesiace a pätnásť dní - to je v číslach cesta, ktorú má za sebou Karol Voltemár. Niektoré krajiny spoznával spolu s priateľkou, iné s kamarátom cestovateľom a presúvali sa predovšetkým na bicykli. Ako sa dozvedela Eva Vasilová, krajinou ideálnou pre tento dopravný prostriedok bol napríklad Nový Zéland:

67 krajín na bicykli - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dnes nám o svojich cestovateľských zážitkoch rozpráva Karol Voltemár. Len pred pár dňami sa vrátil z cesty okolo sveta na bicykli a návštevu krajín si plánoval aj podľa počasia. Napriek tomu si aj v tomto smere užil svoje. Ako povedal Eve Vasilovej, dva roky cestoval v horúčavách nad 30 stupňov:

67 krajín na bicykli - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Samozrejme, zážitkov a skúseností z tejto cesty okolo sveta si Karol Voltemár priniesol naozaj neúrekom a porozpráva o nich aj 15. októbra v bratislavskom Dome Kultúry Ružinov.

Galéria

karol-watching-valley-china.jpg dsc_7703.jpg 3.jpg cycling-to-clouds-turkey.jpg vyhlad_18.png 8.jpg vyhlad_13.jpg vyhlad_6.jpg vulcanic-lakes-turkey.jpg scotts-head-bay.jpg vyhlad_18.jpg karol.jpg mosque-isfahan.jpg
Autorka: Eva Vasilová Foto: Karol Voltemár

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame