Čína – Avatarské hory

Čína – Avatarské hory

Pochádza zo Zvolena, študovala sinológiu v Bratislave a potom aj v Číne. Ivana Chandogová nám bude dnes rozprávať o tejto obrovskej krajine. Počas 6-tich rokov tam pracovala aj na monitoringu pamiatok zapísaných do zoznamu UNESCO. Napríklad tamojší najstarší prírodný park, ale viac o ňom porozprávala Eve Vasilovej:

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Najľudnatejší štát sveta s počtom obyvateľov 1,3 miliardy. Rozlohou najväčšia krajina východnej Ázie a štvrtá najväčšia na svete. O Číne nám dnes rozpráva sinologička Ivana Chandogová. Pôsobila tam 6 rokov a Evu Vasilovú zaujímalo, ktoré z tamojších miest má najradšej:

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj takéto spomienky si z Číny priniesla Ivana Chandogová a ak chcete miesta, o ktorých nám rozprávala aj vidieť, pozrite si fotky v galérii článku.

Galéria

Bezna nedela v Kantone_preview.jpeg Miestni trh v Zhangjiajie_preview.jpeg Miestna obchodnicka s bananmi_preview.jpeg Klasicke zahrady Suzhou zapisane v UNESCO_preview.jpeg Miestny trh so zeleninou v Kantone_preview.jpeg NP Zhangjiajie_preview.jpeg Statistika z prveho maja 2014 den prace, ktory je zaroven statnym volnom _preview.jpeg Plaz v Shenzhene pocas sviatkov_preview.jpeg Suzhou, Benatky vychodu_preview.jpeg Zhangjiajie Bailong vytah_preview.jpeg Vyhlad na hory v NP Wulingyuan_preview.jpeg Budhisticky chram_preview.jpeg Vyhlad na NP Zhangjiajie_preview.jpeg Vyhlad z lanovky v NP Wulingyuan_preview.jpeg Cakanie v rade po plazi v Shenzhene_preview.jpeg Foshansky chram_preview.jpeg Gurmanske nebo Ciny_preview.jpeg Haleluja vrch, NP Zhangjiajie_preview.jpeg Hong Kong_preview.jpeg Chramy v Kantone_preview.jpeg Kanton Centrum mesta_preview.jpeg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Ivana Chandogová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame