Peru – amazonská džungľa, pevnosť Kuélap a vodopády Gocta

Peru – amazonská džungľa, pevnosť Kuélap a vodopády Gocta

V súčasnosti existuje viacero spôsobov, ako spoznávať svet a minúť pritom, čo najmenej peňazí. Či už je to cestovanie stopom alebo ubytovanie u domácich obyvateľov cez couchsourfing. Viera Valentová a Peter Bugáň však poznajú aj ďalšiu možnosť – vyskúšali si ju najskôr počas ročného pobytu v Ázii a potom aj v Južnej Amerike, kde cestovali po 6tich krajinách. Žili tam aj vďaka istému typu  dobrovoľníckej práce – ale viac o tom porozprávali Eve Vasilovej:

Peru – amazonská džungľa, pevnosť Kuélap a vodopády Gocta I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ekvádor, Kolumbia, Paraguaj, Brazília, Peru a Bolívia – po týchto krajinách Južnej Ameriky cestovali vyše 10 mesiacov. Viera Valentová a Peter Bugáň nám   dnes  rozprávajú o svojich peruánskych zážitkoch a ako je známe v tejto krajine je hádam najvyhľadávanejšou turistickou atrakciou stratené mesto inkov  Machu Picchu. Naši dvaja cestovatelia sa však vybrali na úplne iné miesto – ale viac aj o ňom povedali Eve Vasilovej:

Peru – amazonská džungľa, pevnosť Kuélap a vodopády Gocta II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj takéto zážitky a skúsenosti si z Peru priniesli Viera Valentová a Peter Bugáň a ak chcete miesta, o ktorých nám dnes rozprávali aj vidieť, pozrite si fotografie v galérii článku


Galéria

Bicyklovačka okolo jazera Titicaca_Peru, Bolívia.JPG Pohorie Sierra Nevada de Santa Marta v Kolumbii.JPG Poťas treku okolo sopečnej lagúny Quilotoa v Ekvádore.JPG Plavba na kanoe v peruánskej Amazónii.JPG Ruiny pevnosti Kuelap, severné Peru.JPG Prechádzky peruánskou Amazóniou.JPG Vodopád Gocta v Peru.JPG Stanovanie počas Santa Cruz treku v Peru.JPG
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Viera Valentová a Peter Bugáň

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame