Naši a svetoví: Zuzana Kasanová

Naši a svetoví: Zuzana Kasanová

Je vysoká, štíhla, charizmatická mladá žena.  Uplatnila by sa aj v modelingu, lenže osud rozhodol inak. Zo Zuzany  Kasanovej je úspešná  neurovedkyňa, molekulárna biologička a psychologička v Centre pre kontextuálnu psychiatriu na Leuvenskej univerzite v Belgicku. Prijala pozvanie do letného špeciálu v Centre vedecko- technických informácii v Bratislave, kde sa stretla aj s Ľubicou Hargašovou: 

Naši a svetoví: Zuzana Kasanová - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zuzana Kasanová, mladá vedkyňa na  Leuvenskej univerzite v Belgicku  svoju cestu k psychológii a neskôr k psychiatrii odštartovala v USA. Po siedmych rokoch sa ale vrátila do Európy. Prečo sa tak rozhodla? Aj na to bola zvedavá Ľubica Hargašová. 

Naši a svetoví: Zuzana Kasanová - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zuzana Kasanová, mladá vedkyňa na Leuvenskej univerzite v Belgicku od malička rada športovala.  Milovala cyklistiku, turistiku, ale jej výška 183 centimetrov jej ponúkla aj inú možnosť – basketbal.  A kde inde sa mu venovať naplno, ak nie v USA? Lenže športovať na vysokej úrovni – to občas veru poriadne zabolí... Aj o tom Zuzana porozprávala Ľubici Hargašovej:

Naši a svetoví: Zuzana Kasanová - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Ľubica Hargašová; Foto: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame