Naši a svetoví: Jaro Rataj

Naši a svetoví: Jaro Rataj

Už dlho sa  na Slovensku hovorí - berme si príklad z rakúskeho cestovného ruchu.  Má dlhoročnú tradíciu, je dobrý a nápaditý. A tak, keď prišla k nám správa, že upadajúci dovolenkový rezort na juhu Rakúska vytiahol z červených čísel našinec,  ktorému u susedov prischol prívlastok „marketingový mág“, chcete ho poznať. Kežmarčan dr. Jaro Rataj, vysoký, štíhly,  štyridsiatnik  prišiel na  stretnutie s Ľubicou Hargašovou elegantne, štýlovo oblečený. Mohol by spokojne robiť aj modela.  

Naši a svetoví: Jaro Rataj - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kežmarčan, absolvent germanistiky na  filozofickej fakulty  Jaro Rataj, je už  päť rokov úspešným hotelierom v rakúskom Burgenlande. Ale jeho cesta k cestovnému ruchu  sa nezačala u susedov, ale  v talianskych Dolomitoch.

Naši a svetoví: Jaro Rataj - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jazyky, povahové vlastnosti, zázemie v rodine a veľká chuť dokázať svetu, že  je dobrý. Toto všetko  zúročil Jaro Rataj  a dnes je   generálnym  manažérom dovolenkového rezortu v Rakúsku. Aký ešte je? Aké sú jeho ďalšie plány? Aj to chcela vedieť Ľubica Hargašová.

Naši a svetoví: Jaro Rataj - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

K tomu  sa už nedá nič dodať, len toľko, že dnes  sme vám predstavili úspešného  hoteliera v Rakúsku dr. Jara Rataja, ktorému susedia dali prívlastok   „marketingový mág“. A nás teší, že je to mladý muž spod Tatier.


Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame