Naši a svetoví: Jakub Drobec

Naši a svetoví: Jakub Drobec

Od strednej školy ho lákali informačné technológie a keď zistil ich účinok v praxi, jeho zvedavosť nemala konca kraja. Dnes má Jakub Drobec  35 rokov a za sebou jedenásťročnú úspešnú prácu  najskôr v bankovom sektore, potom v poisťovníctve. Keď sa s ním mala stretnúť Ľubica Hargašová netušila, či príde z Istanbulu, Mníchova  alebo z Dublinu.

Naši a svetoví: Jakub Drobec - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo to je, čo človeka ťahá z miesta na miesto. Keď je dobrý, darí sa mu, zbalí si veci a ide ďalej? Jakub Drobec, odborník na marketing a priamy predaj v nadnárodnej poisťovacej spoločnosti bol presne v tejto situácii.  Splnil misiu v Istanbule  a Ľubica Hargašová zistila, že ho to ťahalo do západnej Európy.

Naši a svetoví: Jakub Drobec - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Domovom Bratislavčana  Jakuba Drobca, odborníka na poisťovníctvo a marketing  je už niekoľko rokov svet. Po nemecky sa naučil pri sledovaní rakúskej televízie, po anglicky v škole a už  ani v Turecku by ho nepredali. Má príjemné vystupovanie. A toto všetko mu pomáha  otvárať dvere do sveta nových možnosti. Ľubicu Hargašovú však trochu prekvapilo jedno jeho vyjadrenie.

Naši a svetoví: Jakub Drobec - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autorka: Ľubica Hargašová; Foto: archív JD

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame