Naši a svetoví: Adriana Sklenaříková

Naši a svetoví: Adriana Sklenaříková

Pôvodne, tak ako mama, chcela byť lekárkou. Lenže v treťom ročníku  medicíny na Karlovej univerzite v Prahe, prišla iná ponuka a tá jej otvorila cestu k svetovému úspechu.  Bývalá svetová TOP modelka, dnes televízna moderátorka, herečka, spisovateľka a už aj - šťastná mama dcéry Niny - Adriana Sklenaříková. Bola  chvíľku na Slovensku  a našla si čas  aj  na Ľubicu Hargašovú.

Naši a svetoví: Adriana Sklenaříková 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Mala 20 rokov, keď sa začala venovať modelingu, o 20 rokov neskôr si povedalo - stačilo a začala sa viac venovať sebe a iným činnostiam. Bývalá svetová TOP modelka Adriana Sklenaříková, je na jednej strane mimoriadne akčná  mladá žena a  na strane druhej  veľmi hĺbavá a citlivá dáma. Aj to postrehla  Ľubica Hargašová počas  príjemného stretnutia.

Naši a svetoví: Adriana Sklenaříková 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Bývalá svetová TOP modelka Adriana Sklenařiková pochádza z Horehronia, v každom rozhovore pre  francúzske, ale aj iné zahraničné médiá, keď hovorí o sebe, nezabudne  spomenúť  Slovensko. Viac už v rozhovore s  Ľubicou Hargašovou.

Naši a svetoví: Adriana Sklenaříková 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Takáto je  bývalá svetová TOP modelka Adriana Sklenaříková, ktorej sa  vlani splnilo veľké, tajné želanie - je matkou dcéry Niny. Možno teraz  už  aj jej v ďalekom marockom Marakéši číta slovenské ľudové rozprávky.





Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame