Budovanie rodinných domov

Budovanie rodinných domov

Od malých drevených či kamenných domčekov k priestranným dvojgeneračným stavbám a späť. Aj taký dojem môže miestami vyvolávať vývoj v budovaní rodinných domov. Na výhody riešení v minulosti či možnosti dneška sa pozrel Pavol Náther.

Budovanie rodinných domov - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Využiť tradičný betón, či tehlu? Alebo sa vrátiť k ešte tradičnejšej hline a slame, alebo skúsiť niečo úplne nové - napr. recyklované plasty? Keďže k dispozícii je naozaj všetko, postaviť si dom by malo byť dnes jednoduché. Ale práve veľký výber môže stavbu skomplikovať. Preto vo výhodách a nevýhodách stavebného materiálu nás skúsi zorientovať Pavol Náther.

Budovanie rodinných domov - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Siahnuť pri stavbe domu po už hotovom projekte - napríklad z katalógu, alebo si nechať vypracovať originálny návrh? Výhody či nevýhody jedného aj druhého prístupu zhrnie Pavol Náther.

Budovanie rodinných domov - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Obrovská vila, alebo menší útulný dom? Samozrejme, pri stavbe rozhodujú financie, ale vybrať sa pre niečo menšie môže mať ďalšie dôvody, napríklad módne trendy. Na dizajn a veľkosť domu sa pozrieme s Pavlom Nátherom.

Budovanie rodinných domov - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Celý týždeň sme sa v rannom vysielaní venovali aj trendom v stavaní domov. Pozreli sme sa na rozlohu či vhodné materiály a dnes je na rade vnútorné zariadenie. Viac už v príspevku Pavla Náthera.

Budovanie rodinných domov- 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Od pondelka budeme hovoriť o tom, ako sa brániť proti tzv. kyberšikane.

Autor: Pavol Náther Ilust. foto: jarmoluk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame