Živý darček pod stromček

Živý darček pod stromček

Živý darček pod stromček si treba veľmi dobre rozmyslieť, ak nie rovno odmyslieť. Veľa zvieratiek po Vianociach totiž končí na ulici. Čo v praxi znamená zaobstarať si domáceho miláčika, si povieme tento týždeň - každé ráno s Lenkou Dzobovou.

Živý darček pod stromček - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vianočné darčeky pod stromčekom neraz končia v útulku. Preto rozhodnutie mať domáce zvieratko by malo byť uvážené, zviera totiž nie je hračka. Dnes sa s Lenkou Dzobovou pozrieme na to, čo môže znamenať starostlivosť o domáce zviera v praxi:

Živý darček pod stromček - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Cena za šteniatko je zvyčajne tá najmenšia položka z peňaženky. Myslieť treba na povinné aj nepovinné vakcíny, ošetrenia - k tomu napríklad daň za psa a náklady na bežnú starostlivosť (krmivo, výbava a pod.). Aj to treba vziať do úvahy predtým, než sa rozhodnete zaobstarať si domáce zvieratko.

Živý darček pod stromček - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé darčeky pod stromčekom každý rok zaplnia naše útulky, a tak pripomíname - Zvieratko nie je potešenie na jeden štedrý večer, ale na niekoľko roko,v a naopak - z krátkej životnosti niektorých z nich môžu byť deti smutné. Lenka Dzobová najprv zisťovala, čo by deti chceli:

Živý darček pod stromček - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živý darček pod stromčekom neraz končí v útulkoch. Zaobstarať si domáce zvieratko by nemalo byť rozhodnutím z minúty na minútu, ale riadne uvážený krok. My sme si tento týždeň hovorili, čo všetko je dobré zvážiť. Dnes si povieme, že je dôležité aj to, odkiaľ si domáceho miláčika prinesieme. Nahrávala Lenka Dzobová:

Živý darček pod stromček - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Lenka Dzobová Ilust. foto: oliverromero

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame