Daňové priznania elektronicky

Daňové priznania elektronicky

Koniec marca a s ním aj termín na podanie daňového priznania sa nezadržateľne blížia. Na splnenie tejto povinnosti máte už len dva týždne (do 3.4.2018), preto je na čase vyhrnúť si rukávy a pustiť sa do toho. Pomáhať vám bude celý tento týždeň Dáša Omastová.

Daňové priznania elektronicky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň vám pomáhame s daňovým priznaním a to tak, ako sa na digitálnu éru patrí - elektronicky. Včera sme povedali, čo potrebujete vybaviť a pozháňať na úradoch, dnes už vstúpime do samotného systému. Rukávy vyhrnúť, klávesnicu a myš pripraviť, ideme sa zaregistrovať spolu s Dášou Omastovou.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Potrebné dokumenty a výbavu máme, včera sme sa prihlásili, dnes už ideme elektronický formulár vypĺňať spolu s Dášou Omastovou.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Spomínané Call Centrum je dostupné na čísle 048 43 17 222.

Podávanie daňových priznaní je už pre viacerých jarnou tradíciou. S Dášou Omastovou sa pozrieme na najväčšie tohtoročné novinky a tiež na to, komu sa oplatí podať priznanie, aj keď nemusí.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý tento týždeň sme vám pomáhali s daňovými priznaniami. Termín sa už blíži a Dáša Omastová vám preto poradí, kde si môžete splniť túto povinnosť, načo by ste si mali dať najväčší pozor a čo robiť, ak sa objavia problémy.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Dáša Omastová; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame