Antiperspiranty

Antiperspiranty

Súčasťou našej dennej hygieny sú aj antiperspiranty. V letnom období to platí dvojnásobne. Ale v súvislosti s nimi sa objavujú aj tvrdenia, že obsahujú aj škodlivé látky - aká je pravda? Pýtal sa Lukáš Mano.  

Antiperspiranty Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na celom tele máme viac ako štyri milióny potných žliaz - a tak sa - najmä v lete - aj príslušne potíme. Preto sa v našom seriáli venujeme antiperspirantom. 

Antiperspiranty - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V takom stredoveku sa o svoju hygienu ľudia príliš nestarali. To bol aj jeden z dôvodov, prečo sa v Európe často vyskytovali morové epidémie, pri ktorých umierali tisícky ľudí. Dnes sme v tomto smere už oveľa pokročilejší a čerešničkou na torte sú antiperspiranty. Lukáš Mano však zisťoval aj to, ako inak môžeme bojovať s nepríjemným nadmerným potením.

Antiperspiranty - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň hovoríme o potení a antiperspirantoch...Dnes sa pozrieme na prírodné látky, ktoré by nám mohli pomôcť.

Antiperspiranty - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň sa venujeme antiperspirantom, ktoré sú už neodmysliteľnou súčasťou nášho dňa. Viete si však predstaviť, že by ste žiadne spreje, gély či guličky nepotrebovali? Medicína stále ide dopredu a vie pomôcť aj pri nadmernom potení. Pre niekoho to môže byť východisko z núdze, najmä ak nedôveruje klasickým antiperspirantom. Lukáš Mano sa na ne pýtal v uliciach:

Antiperspiranty - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.





Autor: Lukáš Mano; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame