Blogovanie

Blogovanie

Napíšete článok a zavesíte ho na internet. Ste bloger. Pridáte obraz a akciu. Ste vloger, či youtuber. Dnes môže informovať ktokoľvek o čomkoľvek. Písanie, vlogovanie či youtubovanie využívajú mamičky na materskej, cestovatelia, ale aj dôchodcovia. Blogovať môžete aj vy. A čo by ste mali spraviť ako prvé? Tomášovi Geršimu to povedala Jana Malaga z Asociácie blogerov. 

Blogovanie - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Kto nič nerobí, nič nepokazí. Asi každý bloger by vedel rozprávať o svojich začiatočníckych chybách a práve na nich sa učí najlepšie. Ak aj vy začínate s blogovaním, Tomáš Gerši Vám poradí, čomu sa máte vyhnúť.

Blogovanie - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Názov blogu už máme, dnes si povieme o čom písať a kde hľadať témy. Na internete nájdeme asi všetko, no stále sa dá s niečím prekvapiť. Tomášovi Geršimu sa zdôverila blogerka roka Nikoleta Vujisicová.

Blogovanie - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Založiť blog nie je ťažké, no plniť ho pravidelne kvalitným obsahom je už iná káva. Dokonalý recept na písanie zrejme neexistuje, Tomáš Gerši ale pozbieral zopár rád od skúsených blogerov.

Blogovanie - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Známou pravdou je, že je ľahšie začať ako dokončiť či pokračovať. To platí aj pre blogerov. Stále hľadanie tém a písanie zaberie veľa času. Aj preto mnohí blogeri po sľubnom úvode rýchlo zhasnú. Tomášovi Geršimu to potvrdila aj Jana Malaga z asociácie blogerov.

Blogovanie - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.






Autor: Tomáš Gerši; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame