Príspevky na rekreáciu

Príspevky na rekreáciu

Od začiatku tohto roka máme nárok na takzvané "príspevky na rekreáciu". Je to úplná novinka, ktorá má podporiť domáci cestovný ruch - ak neviete ako, prečo, s kým, odkedy, dokedy - tak počúvajte náš ranný seriál, ktorý pripravila Klára Grausová. Hneď na úvod pripomíname - táto novinka sa netýka všetkých zamestnancov.

Príspevky na rekreáciu - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Príspevky na rekreáciu pre zamestnancov sú tohtoročnou novinkou a povinnosťou pre každého zamestnávateľa, ktorý má viac ako 49 zamestnancov. Zamestnávateľ si pritom môže vybrať z dvoch spôsobov poskytovania tohto príspevku. Viac už Klára Grausová.

Príspevky na rekreáciu - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Príspevky na rekreáciu sú témou ranného seriálu a dnes si spolu s Klárou Grausovou posvietime na to, čo všetko treba splniť, aby nám zamestnávateľ mohol takýto príspevok poskytnúť.

Príspevky na rekreáciu - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Príspevok na domácu rekreáciu pre zamestnancov je tohtoročnou novinkou. Hovorili sme už o tom kto má naň nárok, aké sú povinnosti zamestnávateľa i zamestnanca - dnes sa pozrieme na to, kde sa dá využiť. Slovo má Klára Grausová.

Príspevky na rekreáciu - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tohtoročnú novinku - príspevok na domácu rekreáciu môžete využiť nielen pre seba, ale aj pre svojich blízkych. Podmienky, ktoré treba v tomto prípade splniť, nám v poslednej časti seriálu priblíži Klára Grausová.

Príspevky na rekreáciu - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autorka: Klára Grausová; Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame