Kozmetika naša každodenná

Kozmetika naša každodenná

Niektorým stačí ráno v kúpeľni čistá voda a sú pripravení vyraziť do sveta. Iní si musia dať na tvár niekoľko vrstiev rôznych prípravkov. Ani za jeden z týchto prístupov by vás však odborníci zrejme nepochválili. Ako sa vyznať vo všetkých kozmetických prípravkov a postupoch? V spleti krémov, sér, gélov, kapsúl a iných zázračných elixírov nás tento týždeň zorientuje Dáša Omastová. 

Kozmetika naša každodenná - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Spomínate si? Voľakedy nám stačil jeden univerzálny krém, ktorým sme sa natierali od hlavy až po päty. Dnes už máme špeciálne mastičky na každú časť tela i tváre. Na to, či sú naozaj potrebné sa pozrela Dáša Omastová.

Kozmetika naša každodenná - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V zime naša pleť dostáva zabrať - mráz, prekúrené miestnosti, pichľavé slnko, či vietor robia svoje. Po takomto náročnom období by sme jej mali dopriať odmenu: pár výživných tipov ponúka Dáša Omastová.

Kozmetika naša každodenná - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa príkladne staráme o našu pleť. Už sme sa zorientovali v rôznych sérach, géloch a krémoch a dnes vyskúšame alternatívu - pleťové oleje. Slovo má Dáša Omastová.

Kozmetika naša každodenná - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kozmetika a zodpovedná starostlivosť o pleť boli dlho vnímané ako čisto ženská záležitosť, no to už dávno neplatí. Aj páni dnes vo veľkom využívajú masti, mastičky, krémy, olejčeky. Aby ich kozmetické postupy boli správne, venujeme im poslednú časť seriálu Dáše Omastovej.

Kozmetika naša každodenná - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autorka: Dáša Omastová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame