Prebúdzanie záhrady po zime

Prebúdzanie záhrady po zime

Príroda sa prebúdza a s ňou aj naše záhrady. Je tu čas na jarné práce - poradí pri nich Klára Grausová. Užitočné rady prináša aj od známeho ovocinára profesora Ivana Hričovského.

Prebúdzanie záhrady po zime - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V druhej polovici marca už niet pochýb o tom, že jar klope na dvere a to aj záhradkárom. Dnes sa v seriáli týždňa s Klárou Grausovou zameriame na pestovanie ovocia.

Prebúdzanie záhrady po zime - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Chrumkavá mrkva či uhorka, voňavé šťavnaté rajčiny, sladký hrášok - to všetko čerstvé z vlastnej záhradky. Aby sa táto lákavá predstava premenila na skutočnosť chce to hodiny a dni strávené nad zeleninovými záhonmi. A začať treba práve teraz. Viac už povie Klára Grausová v Seriáli týždňa:

Prebúdzanie záhrady po zime - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Túžite po krásnom zelenom trávniku či rozkvitnutých záhonoch? Tak počúvajte náš seriál. Klára Grausová si dnes posvieti na jarné práce v okrasných záhradách.

Prebúdzanie záhrady po zime - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Každý záhradkár z času na čas zvádza boj so škodcami. Je však aj veľa rastlín a živočíchov, ktoré jej môžu, naopak, prospieť. Seriál týždňa s Klárou Grausovou ukončíme užitočnými radami o tom, čo by sme určite nemali zo záhrady vyháňať.

Prebúdzanie záhrady po zime - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




 

Autorka: Klára Grausová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame