Rozhlasový kurz bicyklovania po meste

Rozhlasový kurz bicyklovania po meste

So slnečným a teplým počasím prichádza aj sezóna bicyklov. V uliciach ich je čoraz viac. A preto Tomáš Gerši pripravil rozhlasový kurz bicyklovania po meste. Dnes povieme čo by cyklistovi nemalo chýbať. 

Rozhlasový kurz bicyklovania po meste Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak v tejto chvíli sadáte na bicykel a smerujete do práce, myslite na to, že ste účastník cestnej premávky a musíte rešpektovať jej pravidlá. Ako je to s telefonovaním, s alkoholom, či ohľaduplnosťou cyklistov povie Tomáš Gerši.

Rozhlasový kurz bicyklovania po meste - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mnohí z nás sa boja. Pustiť sa bicyklom do ulíc mesta nie je úplne jednoduché. Ak nemáme dosť cyklochodníkov, čakajú nás plné cesty, nervózni šoféri i zložité križovatky. Tomáš Gerši nás ale aj dnes podporí, posmelí a poradí, ako bezpečne prechádzať pri zložitom krížení ciest.

Rozhlasový kurz bicyklovania po meste - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Šťastie praje pripraveným. Svoje o tom vedia aj cyklisti. Strhne sa lejak, búrka, alebo silný vietor a jazda v takomto prípade môže byť viac ako dobrodružná. Preto treba byť pripravený. Pokračuje Tomáš Gerši.

Rozhlasový kurz bicyklovania po meste - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme sa nahodili do jarného a začali opäť bicyklovať po meste. Od pondelka sme prebrali povinnú výbavu, bezpečný prejazd križovatkami, či jazdu po mokrej vozovke.  Dnes jazdu ukončíme - a svojich dvojkolesových tátošov musíme bezpečne zaparkovať - slovo má opäť Tomáš Gerši.

Rozhlasový kurz bicyklovania po meste - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autor: Tomáš Gerši; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame