Rodičia a deti

Rodičia a deti

Náš rozhlasový jún patrí deťom a preto sa tento týždeň v seriáli pozrieme na vzťahy rodičia - deti a rôzne novodobé fenomény. Počuli ste už napríklad o helikoptérových rodičoch? Slovo má Ľubomíra Goljerová.  

Rodičia a deti - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hrá sa vaše dieťa samé, alebo s vami? Ak mu totiž dirigujete hru vy, veľa sa nenaučí. Ľubomíra Goljerová preto položila rovnakú otázku aj mamičkám v uliciach:

Rodičia a deti - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hovorili sme už o rodičoch, ktorí chcú mať svoje deti neustále pod kontrolou a to môže prispieť k tomu, že doma máme malého introverta. Pokračuje Ľubomíra Goljerová

Rodičia a deti - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Prázdniny sú už skoro tu a deti budú potrebovať dvojmesačný program. Odborníci hovoria - je to ideálny čas na utuženie rodinných vzťahov, nové zážitky, ale aj sladké ničnerobenie -  Ľubomíra Goljerová najskôr zisťovala v uliciach -  čo rodičia pre deti chystajú. 

Rodičia a deti - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak budeš poslúchať u pani doktorky, pôjdeme kúpiť hračku... Ak budú jednotky na vysvedčení - dostaneš nejaký ten groš. Aj toto môže byť pre deti motivácia. Pozor však aby vám odmeňovanie neprerástlo cez hlavu. Slovo má Ľubomíra Goljerová.

Rodičia a deti - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autorka: Ľubomíra Goljerová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame