Cvičenie pre tých, ktorí nemajú čas

Cvičenie pre tých, ktorí nemajú čas

Tento týždeň náš seriál venujeme tým, ktorí na cvičenie nemajú čas, alebo sa na to vyhovárajú. Lenže hýbať sa je dôležité a dokonca veľmi. Téma pre Lenku Dzobovú: 

Cvičenie pre tých, ktorí nemajú čas 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už sme hovorili o tom, že na intenzívny šport niekde vo fitcentre nemusí mať čas každý, ale na pohyb by sme si ho mali nájsť všetci. Ako a kde sa teda hýbať? Pre večne zaneprázdnených hľadáme odpovede s Lenkou Dzobovou a ako prvé sme vymenili elegantné lodičky za tenisky. Prečo?

Cvičenie pre tých, ktorí nemajú čas 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa spolu s nami môžu hýbať aj tí, ktorí na cvičenie nemajú čas (alebo sa na to vyhovárajú). Navrhli sme už rýchlu chôdzu, aj chôdzu po schodoch. Dnes pokračujeme v domácom prostredí. Lenka Dzobová zozbierala zopár tipov z kategórie  "tu a teraz chcem pre seba niečo urobiť":

Cvičenie pre tých, ktorí nemajú čas 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nemáte na cvičenie čas? Vraj je to len pohodlná výhovorka a preto my tento týždeň hľadáme tie najjednoduchšie spôsoby zdravého pohybu, ktoré sa dajú robiť s minimom námahy a času. Dnes sa Lenka Dzobová zamerala na starostlivých rodičov. Tí často všetok svoj voľný čas venujú deťom. Tak kde ho násť a nekradnúť?

Cvičenie pre tých, ktorí nemajú čas 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň ponúkame inšpiráciu pre tých, ktorí tvrdia, že na pohyb nemajú čas. Lebo práca, lebo deti, lebo domácnosť... dôvod sa vždy nájde. A tak sa Lenka Dzobová pozrela bližšie na pohyb náš každodenný a tým je chôdza. Ale pozor!

Cvičenie pre tých, ktorí nemajú čas 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autorka: Lenka Dzobová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame