Učíme sa sporiť

Učíme sa sporiť

Vo štvrtok bude svetový deň sporenia. Sporenie je téma dôležitá a povedzme si úprimne, nie každému z nás to ide. Preto mu venujeme celý tento týždeň. Základné pravidlo znie - čím skôr začneme - tým lepšie. Držať sa ho bude aj Dáša Omastová. 

Učíme sa sporiť 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sporenie pre malých aj veľkých - to je téma nášho seriálu s Dášou Omastovou. Včera sme sa dozvedeli, ako niečo odložiť deťom, dnes ich naučíme, aby si odkladali aj ony samy:

Učíme sa sporiť 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V našom seriáli sa spolu učíme sporiť. Povedzme si úprimne, niekedy nám to robí poriadny problém. Dáša Omastová preto zozbierala niekoľko tipov, ako ušetriť aj zo skromnejšej výplaty.

Učíme sa sporiť 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes (31. 10.) je Svetový deň sporenia, ktorý zdôrazňuje, aké dôležité je odkladať si peniaze. My sa sporeniu venujeme celý tento týždeň - už sme hovorili ako a koľko by sme si mali mesačne odložiť - ešte ale nevieme kam. Pýtala sa Dáša Omastová:

Učíme sa sporiť 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Babka k babce, budú kapce - táto ľudová múdrosť platí aj dnes, len musíme vedieť, ako na to. V našom seriáli preto zbierame cenné rady a učíme sa spolu sporiť. Včera sme už načrtli rôzne možnosti, posledných pár tipov, čo robiť a čo radšej nie ešte ponúka Dáša Omastová.

Učíme sa sporiť 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autorka: Dáša Omastová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame