MM kabaret vo V klube

MM kabaret vo V klube

S humoristom, konferenciérom, spoluzakladateľom nového MM kabaretu v Bratislave - Milanom Markovičom a jedným z „pánov bratov“ Petrom Niňajom pred prvým programom znovuoživeného žánru viac ako 40.rokov po legendárnej Tatra revue.

Kabaret po francúzsky síce znamená - krčma, ale aj malá scéna so zábavným, humoristickým, hudobným alebo tanečným programom. Konferencier v ňom uvádza kuplety, šansóny a skeče. Posledným kabaretom v Bratislave bola legendárna Tatra revue - zanikla po nástupe normalizácie v roku 1970. Počas viac ako desaťročnej histórie tam pôsobili vynikajúci umelci, herci a hudobníci: Ján Kalina, František Rell, Jozef Hanúsek, Michal Belák, ale aj Hana Hegerová, Zuzka Lonská, Juraj Berczeller, Milan Lasica či Július Satinský a ďalší. Oživiť kabaret v hlavnom meste: - na túto neľahkú úlohu sa podujal bývalý učiteľ, v 70.rokoch redaktor a moderátor zábavných programov v Slovenskom rozhlase, ale aj herec Radošinského naivného divadla, v 90.rokoch autor TV zábavno-satirických Večerov MM- s „pánmi bratmi“, Róbertom Puškárom a Petrom Niňajom - Milan Markovič. Dvoch posledne menovaných preto oslovila Hana Beranová.

MM kabaret vo V klube Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Štvorlístok, slzička a ružička - klavirista, stolík a stolička plus kabaretier vo fraku. Ožije nestarnúci žáner v hlavnom meste? Uvidíme - premiéra MM kabaretu - Milana Markoviča bude 30.mája v bývalom V klube. (Ďalšie večery v MM kabarete budú 5., 12 a 19.júna.)

Hana Beranová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame