Naši a svetoví: Galina Hnatičová

Naši a svetoví: Galina Hnatičová

Sú tri mestá na svete Miláno, New York a Londýn, kam sa najčastejšie vyberú budúce nevesty, ak si  chcú osobne od návrhárov zvučných mien vybrať romantické svadobné šaty. Už štyri roky sa v luxusných módnych salónoch v Londýne ponúkajú aj modely, ktoré vyšli z maličkej dielne Slovenky Galiny Hnatičovej. Akým zázrakom sa to stalo? Mladá módna návrhárka prišla do Bratislavy a porozprávala o svojej ceste za splneným snom Ľubici Hargašovej. 

Naši a svetoví: Galina Hnatičová - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mala sedemnásť, keď sa vybrala s cestovnou taškou, bez znalosti jazyka do sveta. Dnes má o 16 viac a už štyri roky sa jej svadobné modely predávajú v luxusných módnych salónoch v Londýne. Galina Hnatičová z Medzilaboriec si predovšetkým tvrdou prácou a odvahou plní sen.

Naši a svetoví: Galina Hnatičová - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Módna návrhárka Galina Hnatičová skončila odevnú priemyslovku a s hlavou plnou nápadov šla dobyť svet. Pred štyrmi rokmi sa jej podarilo uspieť v meste na Temži, ale jej záujem sa  obracia aj k Dunaju. Aj to prezradila v rozhovore s Ľubicou Hargašovou.

Naši a svetoví: Galina Hnatičová - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Galina Hnatičová, nežná mladá žena z Medzilaboriec je živým príkladom, že odvážnym, cieľavedomým, nápaditým a pracovitým  ľudom  patrí svet.

Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame