Nominácie Krištáľového krídla

Nominácie Krištáľového krídla

Krištáľové krídlo - Hospodárstvo

V nedeľu 20. marca spoznáme laureátov 25. ročníka Krištáľového krídla za rok 2021. Kategórií je 9 a jedna Mimoriadna cena. Počas najbližších dvoch týždňov vám Marko Varmus postupne predstaví troch nominovaných v každej kategórii – dnes to bude Hospodárstvo:

Krištáľové krídlo - Hospodárstvo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Laureáta 25. ročníka Krištáľového krídla za rok 2021 v kategórií Hospodárstvo spoznáme v nedeľu 20. marca 2022. Slávnostné odovzdávanie odvysiela televízna Jednotka.

Divadlo a audiovizuálne umenie

Krištáľové krídlo už 25 rokov oceňuje osobnosti, ktoré dosiahli vo svojej oblasti výrazný úspech. Kategórií je 9 a jedna mimoriadna cena. Marko Varmus teraz predstaví troch nominovaných za Divadlo a audiovizuálne umenie:

Divadlo a audiovizuálne umenie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hudba

Budúci týždeň v nedeľu spoznáme laureátov 25. ročníka Krištáľového krídla za rok 2021. Kategórií je 9 a jedna Mimoriadna cena. Marko Varmus vám už niekoľko pracovných dní v tomto čase postupne predstavuje troch nominovaných v jednotlivých kategóriách – dnes to bude Hudba.

Krištáľové krídlo - Hudba Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Laureáta 25. ročníka Krištáľového krídla za rok 2021 v kategórií Hudba spoznáme v nedeľu 20. marca. Slávnostné odovzdávanie odvysiela televízna Jednotka.

Inovácie a startupy

Krištáľové krídlo už 25 rokov vyzdvihuje osobnosti, ktoré dosiahli vo svojej oblasti výrazný úspech. Kategórií je 9 a jedna Mimoriadna cena. Marko Varmus teraz predstaví nominácie za Inovácie a startupy:

Inovácie a startupy Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Medicína a veda

Už v nedeľu sa dozvieme, ktoré osobnosti získajú významné ocenenie Krištáľové krídlo za rok 2021. Marko Varmus teraz predstaví tri nominácie v kategórii Medicína a veda:

Medicína a veda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Publicistika a literatúra

Slávnostný večer odovzdávania prestížnych ocenení Krištáľové krídlo za rok 2021 sa blíži. Mená laureátov sa dozvieme v nedeľu. Už druhý týždeň vám postupne predstavujeme nominácie v deviatich kategóriách. Na rade je teraz Publicistika a literatúra. Slovo má Marko Varmus:

Publicistika a literatúra Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Šport

Slávnostný večer odovzdávania prestížnych cien Krištáľové krídlo za rok 2021 sa blíži. Už v nedeľu sa dozvieme víťazné mená osobností, ktorých nominácie vám viac ako týždeň predstavujeme v tomto čase. Kategórií je 9 a dnes prišiel na rad Šport. Trojicu nominovaných uvedie Marko Varmus

Šport Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Výtvarné umenie

Slávnostný večer odovzdávania prestížnych ocenení Krištáľové krídlo za rok 2021 sa blíži. V nedeľu sa dozvieme mená laureátov z nominácií, ktoré už druhý týždeň predstavujeme v Rádiu Slovensko. Kategórií je 9 a Marko Varmus teraz uvedie poslednú z nich – Výtvarné umenie:

Výtvarné umenie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Mimoriadna cena

Mená laureátov 9 kategórií 25. ročníka Krištáľového krídla za rok 2021 sú zatiaľ tajné. Známa je však osobnosť, ktorá si v nedeľu na galavečere prevezme Mimoriadnu cenu - motocyklový pretekár Štefan Svitko. Slovo má Marko Varmus:

Mimoriadna cena Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Marco Varmus; Foto: KK

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame