To najlepšie zo zábavníkov 2020

To najlepšie zo zábavníkov 2020

V obľúbenom nedeľnom zábavníku Skúška sirén sa autori Tomáš Hudák a Samo Trnka v skeči pozreli svojim humoristickým pohľadom na to, ako by mohlo vyzerať stretnutie najslávnejších zbojníkov v anglickej krčme. Spolu s autormi účinkujú Kamil Mikulčík a Vlado Kobielsky.

Skúška sirén: Slávni zbojníci Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ďalším z programov Rádia Slovensko, ktoré Vám robia spoločnosť v nedeľu predpoludním, je zábavník Pichli vidly. Ide o tradičný rozhlasový formát, v ktorom okrem scénok vždy privítame aj hudobného hosťa. Sú to známi speváci a speváčky, ktorí okrem spevu svojich piesní absolvujú vždy aj rozhovor s Rasťom Piškom. V týchto rozhovoroch sa môžete dozvedieť aj niečo, o čom ste možno nevedeli. Niekoľkých hostí z roku 2020 si teraz pripomenieme. 

Pichli vidly: zostrih hostí Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V jednej z vydaní relácie Dvojbodky Milana Lasicu a Pavla Danišoviča pán Lasica prezradil, čo ho spája s jeho hereckým kolegom Adym Hajdu a aká spomienka sa mu viaže k švédčine.

Dvojbodky: O Adym a švédčine Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Boris Filan sa v jednej svojej Pálenici venoval úrovni českého a nášho stand-up-u. Na ilustráciu jeho zábavnej tváre si pozval do štúdia scenáristu, standapistu Tomáša Hudáka.

Pálenica Borisa Filana: Tomáš Hudák Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Jubilejnou stou hostkou nedeľného zábavníka Spojky Adely Vinczeovej bola topmodelka Linda Nývltová, ktorá poslucháčom, okrem iného, poradila, s kým sa májú v živote porovnávať.

Spojky Adely Vinczeovej: Linda Nývltová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Foto: PIXABAY/Alexas_Fotos

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame