Tále

Tále

Dovolenka na Slovensku je dobrý nápad. My vám trochu pomôžeme - tento týždeň budeme spoznávať Horehronie. Marianna Kovácsová navštívila Tále:

Tále 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

"Dovolenka na Slovensku je dobrý nápad." My sme sa tento týždeň zamerali na Horehronie, o ktorom vieme, že sú tam najkrajšie stromy. A čo ďalšie ešte ponúka tento región? Povie Marianna Kovácsová:

Tále 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj dnes pokračujeme putovaním po Horehroní. Marianna Kovácsová si spolu s manažérkou rozvoja destinácie Oblastnej organizácie cestovného ruchu Horehronie - Kristínou Šajgalíkovou spravili zastávku pri edukačnom dendrofóne:

Tále 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj u nás je čo obdivovať. Viete napríklad ako znejú nízkotatranské lesy? Tak nás teraz pozorne počúvajte. Marianna Kovácsová nahrávala na Horehroní:

Tále 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dovolenka na Slovensku je dobrý nápad. Napríklad taký aktívny relax na Horehroní. Turistika či cyklistika sú hlavnými lákadlami tejto časti našej krajiny, no to ani zďaleka nie je všetko. Manažérku rozvoja destinácie Oblastnej organizácie cestovného ruchu Horehronie Kristínu Šajgalíkovú oslovila Marianna Kovácsová:

Tále 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


 

Autor: Marianna Kovácsová; Foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame