Natáčanie rozprávky O liečivej vode

Natáčanie rozprávky O liečivej vode

Príbeh na týždeň.

RTVS aj tento rok pripravila vianočný darček pre celú rodinu. Rozprávku O liečivej vode, v ktorej sa spoja dva svety. Vodný plný nadprirodzených bytostí a ľudský. Lenka Dzobová bola v lete na natáčaní. Oslovila hercov aj ďalších členov štábu a zachytila atmosféru na pľaci.

O liečivej vode 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Štedrý večer na Jednotke bude o symbióze dvoch svetov - vodného a ľudského. Tešiť sa môžete na premiéru rozprávky O liečivej vode. Vznikla v koprodukcii RTVS, TRIGON production a Českej televízie. Lenka Dzobová oslovila počas natáčania známych hercov, ktorých uvidíte aj na obrazovke.

O liečivej vode 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rozprávku O liečivej vode uvidíte na Štedrý večer na Jednotke. Nakrúcala sa na viacerých historických miestach a je plná rozprávkových kostýmov. Tým neodolala ani Lenka Dzobová a oslovila vedúcu kostýmovej výpravy Máriu Melušovú.

O liečivej vode 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Štedrý večer bude na Jednotke rozprávkový. Čaká nás premiéra príbehu O liečivej vode, ktorá vznikla v koprodukcii RTVS, Trigon production a Českej televízie. Linda Rybová, Marián Mitaš, Jakub Spišák, Darija Pavlovičová, Zuzana Kanócz.. To sú len niekoľkí z množstva hercov, ktoré v nej uvidíte. Včera vás Lenka Dzobový vzala do zákulisia kostymérne, dnes budú mať hlavnú úlohu masky.

O liečivej vode 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na viacerých historických miestach vznikala rozprávka O liečivej vode. Vodná pani ju daruje ľuďom pod podmienkou, že ju nesmú speňažiť a bohatnúť na nej. Obstoja ľudia v tomto teste? Uvidíte na Štedrý večer. A ako sa dopočula na pľaci na Bojnickom zámku Lenka Dzobová, v rozprávke nebudú okrem posolstva chýbať ani akčné scény a špeciálne efekty.

O liečivej vode 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Lenka Dzobová; Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame