Snívame spolu

Snívame spolu

Občianske združenie SNÍVAME SPOLU vzniklo z iniciatívy mám, ktoré sa rozhodli podporovať a spájať svoje ťažko skúšané rodiny.

Úvod Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes Vám predstavíme dve silné mamy, ktoré rozprávajú  príbehy svojich dvoch šikovných chlapcov. Na diaľku sa s nimi spojila Mária Petríková.

Snívame spolu 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rodiny detí s rôznym diagnózami musia denne čeliť zdravotným komplikáciám svojich ratolestí a často aj finančným problémom. Svoje o tom vedia aj mamy z občianskeho združenia SNÍVAME SPOLU. Preto vymysleli projekt charitatívneho kalendára, kde sú odfotené všetky ich deti. Svoju fotku v ňom má aj malý Paťko z Lučenca. Ešte pred lockdownom sa s rodinkou Šuhajdovcov stretla Mária Petríková.

Snívame spolu 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Občianske združenie SNÍVAME SPOLU spája rodiny zdravotne znevýhodnených detí naprieč celým Slovenskom. Dnešnými hrdinkami sú mamy, ktoré priviedli na svet dvojičky, ale ich pôrody boli veľmi ťažké a komplikované. Životy ich ratolestí viseli už od začiatku na tenkom vlásku, no oni sa rozhodli žiť. A tak sa zrodili aj malí hrdinovia, ktorí dnes tešia svoje okolie. Viac už povie Mária Petríková.

Snívame spolu 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o ťažko skúšaných rodinách a ich osudoch. V lepšiu budúcnosť detí veria aj mamy z občianskeho združenia SNÍVAME SPOLU. Malý Alex sa narodil ako druhé dieťa s vrodeným cytomegalovírusom, čo je vírus, ktorý je bežne neškodný, no len ak nejde o tehotnú ženu. Svoje o tom vie aj Anita Novák Serekešová, s ktorou sa stretla Mária Petríková. Vírus mamičke prešiel placentou až k synčekovi v brušku a narobil na jeho malom telíčku veľa zlého.

Snívame spolu 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rodiny z občianskeho združenia Snívame spolu to aj  napriek zlým prognózam lekárov so svojimi deťmi nevzdali a už teraz môžu hovoriť o zázrakoch, ktoré s nimi dokázali. Dnes to bude o  troch bojovníkoch. Sú  skoro rovesníci a hoci má každý z nich iný zdravotný problém - spája ich sila, radosť v očiach, energia a vytrvalosť. Viac už Mária Petríková.

Snívame spolu 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



web združenia

123816031_101469888446274_7036567106957398231_n.jpg

129033488_121853946407868_7382003660978544848_o.jpg  

Autor: Mária Petríková; Foto: SNÍVAME SPOLU

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame