Bola raz jedna povesť – 6. repríza

Bola raz jedna povesť – 6. repríza

Ste zvedaví, kam dnes pocestujeme so seriálom Bola raz jedna povesť? Ak ste sa zapojili do našej súťaže, pravdepodobne už viete, ktoré miesto navštívime. Vy ostatní sa to dozviete v ďalšej letnej repríze nášho nedeľného programu.

Bola raz jedna povesť – 6. repríza Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vypočuli ste si povesť o víle Dudinke a kúpeľoch v Dudinciach. To bola zároveň aj správna odpoveď na našu minulotýždňovú otázku.

DVD Mimi a Líza dnes posielame Zuzane Vážanovej do Kanianky. Blahoželáme.

Do ďalšej letnej reprízovej časti sme pre vás opäť vybrali tak trochu vodný príbeh. Tentokrát sa však bude odohrávať na hrade. Napíšte nám, o ktorom hrade bude naša ďalšia povesť. Pomôcky: S Dudincami ho spájajú Rimania, mesto pod hradom sa označuje za „perlu Považia" a jeho studňu údajne preslávili Turci. Na vaše správne odpovede budeme čakať do štvrtka 11. augusta na emailovej adrese: povesti@rtvs.sk.

Program „Bola raz jedna povesť..." pripravili: Ľuboš Machaj, Rozália Vlasková a zvukový majster Peter Hájek. V dnešnom príbehu účinkovali: Martin Kaprálik, Laco Kerata, Zuzana Jurigová-Kapráliková a Richard Labuda. Všetky odvysielané povesti si môžete kedykoľvek vypočuť aj z našej webstránky. Nájdete ich medzi reláciami Rádia Slovensko.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame