Chorvátsko – čaro Slavónska

Chorvátsko – čaro Slavónska

Chorvátsko je pre mnohých z nás obľúbená letná destinácia. Veď napokon hovorí sa, že práve tam máme naše slovenské more. Simona Slováková sa však rozhodla spoznávať vnútrozemie Chorvátska. Najskôr to boli tamojšie hory a tento rok sa vybrala do Slavónska. Ako povedala Eve Vasilovej, oproti vychytenému pobrežiu, v tejto oblasti sú napríklad aj prijateľnejšie ceny:

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Simona Slováková patrí medzi cestovateľov, ktorí sa túlajú po svete najradšej sami, na vlastnú päsť. Presne takto spoznávala aj Slavónsko. V tejto časti chorvátskeho vnútrozemia sa vybrala napríklad do mesta presláveného chovom lipicanov. Ale viac porozprávala Eve Vasilovej:

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj takéto je chorvátske Slavónsko, ako ho zažila Simona Slováková. Fotografie, ktoré si priniesla z tejto časti sveta si môžete pozrieť v galérii.


Galéria

Osijek_pevnost Tvrda.jpg architektura_vidiek_slavonia.jpg Osijek_pristav.jpg osijek_katedrala.jpg dakovo_centrum mesta.jpg vinice.jpg pivo_osijecko.jpg dakovo_kon.jpg Osijek_trhovnic.jpg Kopacki rit_lod.jpg kone_dakovo.jpg Kopacki rit_chodnik.jpg Kopacki rit_oznacenie.jpg Obed_kapor_zaby.jpg Osijek_centrum.jpg Osijek_bicykel.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: S. Slováková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame