Guatemala – tyrkysové jazierka, unikátne jaskyne a vulkány

Guatemala – tyrkysové jazierka, unikátne jaskyne a vulkány

Guatemala – do tejto stredoamerickej krajiny láka cestovateľov nielen príroda pralesov, ale aj historické miesta. A že je čo vidieť, o tom sa presvedčila Lenka Bosá. Napríklad v bývalom hlavnom meste Guatemaly. Viac aj o ňom porozprávala Eve Vasilovej: 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

El Fuego –  guatemalský vulkán, ktorý poriadne zasiahol do života tejto krajiny. Po erupcii začiatkom júna ostalo popolom zasypané celé jeho okolie, svet obleteli zábery  zničených dedín a nešťastných ľudí. Úrady hlásia 110 obetí a takmer 200 nezvestných. Presne v tejto oblasti bola na jeseň 2016  Lenka Bosá. Ako povedala Eve Vasilovej, jej cieľom v Guatemale bolo vystúpiť práve na jednu z tamojších sopiek:

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj takéto spomienky a zážitky si z Guatemaly priniesla Lenka Bosá.

Galéria

Antigua Guatemala (3).JPG Antigua Guatemala (2).JPG Antigua Guatemala (1).JPG Antigua Guatemala_ Cerro de la Cruz.JPG Jazero Atitlan a zivot okolo neho (2).JPG Jazero Atitlan a zivot okolo neho (1).JPG Jazero Atitlan a zivot okolo neho (4).JPG Jazero Atitlan a zivot okolo neho (3).JPG Narodny park Semuc Champey (1).JPG Narodny-park-Semuc-Champey-(2).jpg Narodny park Semuc Champey.JPG Ranne zore _  Vyhlad na sopku Agua.JPG zastavka autobusu.JPG
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Lenka Bosá

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame