Dominikánska republika

Dominikánska republika

Najskôr sa tam vybral ako turista, potom sa vrátil, aby tam pracoval a napokon tam našiel aj lásku. Branislav Šípka mal v Dominikánskej republike na starosti fungovanie jedného z tamojších hotelov na severe krajiny. Ako povedal Eve Vasilovej – oblasť, v ktorej žil je iná ako typický turistický juh: 

Dominikánska republika I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

300 kilometrov bielych pláží a priemerná teplota 30 stupňov Celzia – pre turistov je Dominikánska republika určite raj na Zemi. Lenže bežný život v tomto štáte na juhovýchode ostrova Hispaniola v Karibiku nie je jednoduchý. Napríklad pitná voda je tam veľkou vzácnosťou.

Dominikánska republika II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O Dominikánskej republike nám dnes rozpráva Branislav Šípka, ktorý v tejto karibskej krajine niekoľko rokov pracoval a našiel si tam aj manželku. Ako povedal Eve Vasilovej, túto krajinu si obľúbil aj vďaka tamojšej gastronómii:

Dominikánska republika III. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

Barrio 2.JPG Barrio 1.JPG BN Matrimonio 2.jpg Armas Policia.JPG Cabarete 2.JPG Cabarete 1.JPG BN Matrimonio 4.jpg Cabarete 3.JPG Cocoa y Cafe.JPG Cabarete 5.JPG Cabarete 7.JPG Jungla 1.JPG Laguna Dudu 3.JPG Jungla 2.JPG Laguna Dudu 1.JPG Laguna Dudu 6.JPG Pollo con Piña.JPG Laguna Dudu 7.JPG Moro de Habichuelas 1.JPG Salto El Limon 2.JPG
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Branislav Šípka

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame