Spojené arabské emiráty – zaujímavosti zo života v arabskej krajine

Spojené arabské emiráty – zaujímavosti zo života v arabskej krajine

Spojené arabské emiráty – krajina vo východnej časti Arabského polostrova, v ktorej žije 10 miliónov obyvateľov.  Vďaka priamemu leteckému spojeniu z Bratislavy sa tam už vybralo  veľa našich turistov. Pavol Frankovič z Piešťan tam však žije, takže pozná aj zaujímavosti – takpovediac zo zákulisia.  Napríklad ako  funguje táto federácia, ktorá vznikla v roku 1971. Aj o tom porozprával Eve Vasilovej: 

Spojené arabské emiráty – zaujímavosti zo života v arabskej krajine 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pavol Frankovič dlhé roky pôsobí v oblasti cestovného ruchu. Najskôr  v Nemecku a teraz už siedmy rok pracuje v incommigovej cestovnej agentúre v Spojených arabských emirátoch. A tak na vlastnej koži zažíva aj prísne pravidlá, ktoré platia v tejto krajine. Aj o nich porozprával Eve Vasilovej.

Spojené arabské emiráty – zaujímavosti zo života v arabskej krajine 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Spojené arabské emiráty – to je krajina, o ktorej nám dnes rozpráva Pavol Frankovič. Žije v Dubaji a pracovne pôsobí v emiráte Šarža. Ako povedal Eve Vasilovej, oddýchnuť si chodieva do iných oblastí:

Spojené arabské emiráty – zaujímavosti zo života v arabskej krajine 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj takéto sú Spojené arabské emiráty ako ich zažíva Pavol Frankovič.

Galéria

al-ain-museum.jpg abra ride.jpg bastakiya dubai.jpg atlantis 1.jpg al ain oasis.jpg desert safari.jpg burj 1.jpg Burj Khalifa.jpg dubai airport.gif dubai marina 1.jpg dubai jbr promenada 1.jpeg dubai jbr promenada 2.jpeg dubai stare mesto 2.jpg dubai stare mesto 1.jpg dubai stare mesto 6.jpg dubai stare mesto 5.jpg dubai stare mesto 7.jpg falcon desert.jpg dubai.jpg fujairah 2.jpg ferrari world abu dhabi.jpg fujairah 4.jpg fujairah 3.jpg fujairah 1.jpg ras al khaimah 2.jpg ras al khaimah 5.jpg palm island jumeirah.jpg sheikh zayed mosque abu dhabi.jpg ras al khaimah 7.jpg zipline 2.jpg ski dubai 1.jpg zipline 4.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Ilustr. foto: Pavol Frankovič

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame