Martinik – čarovná príroda a pláže na karibskom ostrove

Martinik – čarovná príroda a pláže na karibskom ostrove

Karibik - oblasť pri americkom kontinente, ktorú väčšina bežných turistov považuje za exkluzívny ostrovný raj. Cestovateľka Martina Jarolínová sa však presvedčila, že dovolenkovať napríklad na ostrove Martinik sa dá aj na vlastnú päsť. Ako na to, povedala Eve Vasilovej:

Martinik – čarovná príroda a pláže na karibskom ostrove 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Martinik - karibský ostrov z rozlohou 1 100 kilometrov štvorcových, na ktorom žije okolo 400 tisíc obyvateľov. Práve tento kúsok sveta sa s partiou kamarátok rozhodla spoznať cestovateľka Martina Jarolínová. Ako povedala Eve Vasilovej začali v tamojšom hlavnom meste:

Martinik – čarovná príroda a pláže na karibskom ostrove 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Cestovateľka Martina Jarolínová navštívila 41 krajín sveta a dnes nám rozpráva o ostrove Martinik v Karibiku. Ako väčšinu turistov, aj ju tam očarili najmä tamojšie pláže. Ako povedala Eve Vasilovej, človek si tam však musí dať pozor na jedovaté stromy, ktoré rastú na pobreží:

Martinik – čarovná príroda a pláže na karibskom ostrove 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Galéria

martinik-05.jpg martinik-01.jpg martinik-02.jpg martinik-03.jpg martinik-04.jpg martinik-07.jpg martinik-06.jpg martinik-08.jpg martinik-10.jpg martinik-09.jpg martinik-11.jpg martinik-12.jpg martinik-13.jpg martinik-14.jpg martinik-15.jpg martinik-17.jpg martinik-18.jpg martinik-19.jpg martinik-20.jpg martinik-21.jpg martinik-22.jpg martinik-23.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Martina Jarolínová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame