Hongkong – život v osobitnej administratívnej oblasti Číny

Hongkong – život v osobitnej administratívnej oblasti Číny

Hongkong. Krajina, ktorá je od roku 1997 súčasťou Číny ako jej osobitná administratívna oblasť. Práve tam ako tréner a rodinný kouč pôsobí Michal Buček, ktorý býva v ostrovnej časti. Ako povedal Eve Vasilovej, človek si tam musí zvyknúť napríklad na preľudnenosť. Na rozlohe len 1100 kilometrov štvorcových  totiž žije 8 miliónov obyvateľov, tak nečudo že tamojšie budovy sa ťahajú najmä do výšky.

Hongkong 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Preľudnená a zastavaná krajina. Taký je Hongkong, o ktorom nám dnes rozpráva Michal Buček. Pôsobí tam od roku 2003, a tak pozná zaujímavosti tamojšieho života. Napríklad, že hoci je to bohatá časť sveta, rozdiely v životnej úrovni existujú aj tam. Viac aj o tom povedal Eve Vasilovej.

Hongkong 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Život v Honkongu dnes spoznávame s Michalom Bučekom, ktorý v ňom pôsobil najskôr 15 rokov v kuse a v súčasnosti, už síce žije opäť v Bratislave, ale ako tréner a rodinný kouč pracuje stále aj v spomínanej administratívnej oblasti Číny. Krátko po stretnutí s Evou Vasilovou, tam cestoval znova, a tak ju zaujímalo, čo ho tam čaká v súvislosti s korona-pandémiou.

Hongkong 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

11.jpg 22.jpg 33.jpg 44.jpg 999.jpg 55.jpg 66.jpg 77.jpg 88.jpg 99.jpg
Autor: Eva Vasilová; Foto: Michal Buček

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame