Kambodža – 3 mesiace v ázijskej krajine počas kocorona-pandémie.

Kambodža – 3 mesiace v ázijskej krajine počas kocorona-pandémie.

Mnohých našich cestovateľov korona pandémia doslova zabrzdila a zrušili svoje plány, niektorých však zastihla práve vo svete. Tak to bolo aj v prípade Anky Onderkovej a Martina Navrátila. Vlani na jar  boli obaja mimo Slovenska a rozhodli sa nevrátiť domov a takpovediac prečkať nejaký čas v Kambodži. Hoci aj cesta tam bol adrenalín na poslednú chvíľu. Aj o tom porozprávali Eve Vasilovej.

Kambodža 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Anka Onderková je žurnalistka a Martin Navrátil vyštudovaný historik, ktorý pôsobí ako turistický sprievodca. Hlavným spoločným koníčkom tohto páru je cestovanie po svete a dnes nám rozprávajú ako prežili tri mesiace v korona situácii v Kambodži. Ako povedali Eve Vasilovej, ich útočiskom sa na istý čas stali 2 ostrovy, kde ich zastihol aj tamojší vládny zákaz cestovať  po krajine.

Kambodža 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Kambodža – ázijská krajina, ktorú už navštívilo aj mnoho našich turistov a cestovateľov, ibaže  v čase korona – pandémie je všetko iné. Presvedčili sa o tom  Anka Onderková a Martin Navrátil, ktorí tam boli minulý rok od marca do začiatku júna. Ako sme už počuli, zákaz cestovania medzi tamojšími provinciami prečkali na jednom z tamojších ostrovov a potom sa presunuli na pevninu. Tam sa vybrali napríklad do mesta Kampot. Viac aj o ňom povedali Eve Vasilovej.

Kambodža 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

01_Kambodza_Onderkova_Navratil.JPG 02_Kambodza_Onderkova_Navratil.JPG 03_Kambodza_Onderkova_Navratil.JPG 04_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 05_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 06_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 07_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 08_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 09_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 10_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 11_Kambodza_Onderkova_Navratil.JPG 12_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 13_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 14_Kambodza_Onderkova_Navratil.JPG 15_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 16_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 17_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 18_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 19_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg 20_Kambodza_Onderkova_Navratil.jpg
Autor: Eva Vasilová; Foto: Anka Onderková a Martin Navrátil

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame