Naši a svetoví: Daniel Caltík

Naši a svetoví: Daniel Caltík

Možno aj u vás na povale, v komore či v pivnici sa ešte nájde klasická kožená taška starého, alebo prastarého otca, vyrobená  v klasickej dielni majstra brašnára. Zub času zanechal na nej svoje stopy, ale  z nostalgie sa  s ňou neviete rozlúčiť. Podobné už niekoľko rokov ponúka s veľkým úspechom svetu mladá anglická firma. Verili by ste, že jej  majiteľom a zatiaľ aj jediným dizajnérom je našinec 33 ročný Daniel Caltík? Ľubici Hargašovej, prezradil, že pochádza z Komárna a na Slovensko nechodí často. 

Naši a svetoví: Daniel Caltík - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Daniel Caltík, majiteľ spoločnosti, ktorá  vsadila na klasiku pri výrobe tašiek o sebe tvrdí, že je dobrodružný typ človeka. V Škótsku  vyštudoval  obchodný manažment, potom pokračoval  v štúdiu v Holandsku a jeho plán bol užívať si aj naďalej. Čo spôsobilo, že zmenil svoj názor?

Naši a svetoví: Daniel Caltík - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dizajnér a majiteľ úspešnej spoločnosti so sídlom v Škótsku Daniel Caltík je bezprostredný mladý muž. Navyše je šťastný so svojou priateľkou Mariou, ktorá pochádza z Južnej Ameriky. Mimochodom zoznámili sa v posilňovni. Aký ešte je? Aké sú ešte jeho ďalšie plány? 

Naši a svetoví: Daniel Caltík - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Presne tak. Daniel Caltík sa vôbec nebolí zmien. Vie, že prekážky sú na to, aby sa prekonávali. A je presvedčený je úspech  si ho nájde aj v najodľahlejšom kúte sveta. Len sa treba snažiť.

Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame