Naši a svetoví: Jitka Klett

Naši a svetoví: Jitka Klett

Módna návrhárka a dizajnérka Jitka Klett je  mimoriadne nápaditá, úspešná a veľmi  temperamentná mladá žena. Už 25 rokov si veľmi premyslene buduje svoju značku.  Preto stretnúť sa s ňou osobne  na Slovensku je doslova umenie. Možno v Dubaji, v Paríži , či v New Yorku by to bolo jednoduchšie. Nakoniec Ľubica Hargašová zvolila Prahu a mala šťastie.

Naši a svetoví: Jitka Klett I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Módnu návrhárku a dizajnérku Jitku Klett, dnešného hosťa Ľubice Hargašovej možno viac poznajú vo svete, ako my doma.  Jej meno je pre módny svet zárukou kvality a výnimočného dizajnu. A pritom pôvodne chcela byť učiteľkou a venovať sa deťom. Do dnešného dňa jej vraj chodia listy od detí z pionierskych táborov, kde často  robila v lete vedúcu.

Naši a svetoví: Jitka Klett II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Módna návrhárka a dizajnérka Jitka Klett, má rodičov v Košiciach, manžela Nemca, v Prahe žijú 15 rokov.  Aj vám vŕta v hlave otázka - je to jej pravé, alebo umelecké meno? Rébus odhalíme  spoločne  s Ľubicou Hargašovou.

Naši a svetoví: Jitka Klett III. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Taká je Jitka Klett, módna návrhárka a dizajnérka. Vo svete ju preslávili jej modely, ale aj  reprezentácia oboch  krajín Česka, aj Slovenska. No a doma  jej nezištná pomoc začínajúcim módnym návrhárom. Vytvorila nadáciu, ktorá pomáha nadaným mladým ľuďom. Možno predsa len zostalo v nej aj kus tej pedagogiky.

Autorka: Ľubica Hargašová; Foto: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame