S deťmi na letný festival

S deťmi na letný festival

Leto je okrem iného aj časom hudobných festivalov. Ak sa na ne chcete vybrať aj so svojimi ratolesťami - počúvajte náš seriál. Ponúkame viaceré praktické rady a skúsenosti rodičov i detí. Dáša Omastová začala úplne základnou otázkou - aké veľké dieťa patrí na festival?

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme rodičom, ktorí chcú na letný festival zobrať aj svoje deti. Základom úspechu je dobre sa pobaliť. Čo určite zobrať a čo nechať doma?

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo láka dospelých na letné festivaly je jasné. Dobrá nálada, skvelá hudba, partia kamarátov, únik z bežnej reality... Čo ale festivaly ponúkajú najmenším návštevníkom? Ako o chvíľu povie Dáša Omastová, niečo by sme im my veľkí mohli aj závidieť.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj dospelí sa na festivaloch musia občas popasovať s extrémnymi podmienkami - veľké horúčavy, všadeprítomné slnko, alebo opačne - búrky, dážď a blato. Okrem toho hluk, či davy ľudí. Ak so sebou berieme aj deti, je dobré pripraviť sa na všetky možné situácie.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Leto je už oficiálne tu - a s ním aj veľké množstvo festivalov. Tento týždeň sme hovorili o tom, na čo všetko sa pripraviť, ak so sebou chcete zobrať aj deti. Už vieme čo na seba, aj so sebou. Na záver pred cestou, už len pár bezpečnostných pokynov, ktoré zozbierala Dáša Omastová.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rodinkám na festivaloch želáme peknú a bezpečnú zábavu. Budúci týždeň vás pre zmenu zoberieme na stanovačku.



Autorka: Dáša Omastová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame